Datele personale si cele de contact sunt pastrate in siguranta pe magazinul online de cadouri UrbanGallery.ro si nu vor fi distribuite sub nicio forma altor parti.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, UrbanGallery.ro  are obligatia sa administreze in conditii de siguranta informatiile cu caracter personal puse la dispozitie de utilizatorii acestui site si are obligatia, de asemenea, sa se asigure ca  nu vor fi folosirea in alte scopuri decat cel pentru care au fost introduse si anume efectuarea de comenzi, respectiv primirea de informatii cu caracter comercial referitoare la magazinul  si portofoliul sau de produse.

Noi garantam ca vom pastra confidentialitatea asupra informatiilor clientilor si ca nu le vom transmite unor terte parti, fie ele persoane fizice sau juridice.

De asemenea, garantam ca nu furnizam nici gratuit, nici contra cost baze de date cu adresele de Email ale utilizatorilor.